Participa

A Sira valorem qualsevol tipus de col·laboració que complementi la nostra tasca de treball al voltant de la salut mental i els Drets Humans i que ens ajudi a desenvolupar-la. La nostra intenció és que a més dels professionals que treballem puguem crear comunitat entorn dels valors i finalitats del projecte a partir d’altres formes de col·laboració. Volem que us sentiu part del projecte participant amb nosaltres, per la qual cosa totes les persones interessades a col·laborar amb nosaltres podran a més participar dels esdeveniments i de les trobades que realitzem als que us informarem com a col·laboradors del projecte.

Col·laboració intercultural: si t’interessa participar amb nosaltres per ser membre d’una altra cultura o pel fet de conèixer-la a Sira busquem persones que puguin posar al servei del projecte habilitats de traducció i/o interpretació, mediació, sanació tradicional, o qualsevol altra professió o habilitat dins del marc de la interculturalitat, perquè aquestes disciplines són punts de suport bàsics quant a la realització de la nostra tasca.

Col·laboracions tècniques i creatives: si t’interessa participar amb nosaltres a través de les teves habilitats professionals i/o creatives encara que aquestes estiguin fora de l’àrea de la salut mental i la interculturalitat, no dubtis a enviar-nos la teva proposta sobre disseny gràfic, maquetació, community management, xarxes socials, periodisme, fotografia, organització d’esdeveniments, etc o qualsevol altra disciplina que creguis que pugui aportar al nostre equip i les nostres finalitats.

Col·laboració especialitzada: si ets un/a professional de l’àmbit de la salut mental (psicòleg o psiquiatra) o de l’àmbit dels Drets Humans i la interculturalitat (advocat/da, treballador/a social, educador/a, mediador) i t’interessa col·laborar amb nosaltres pots enviar-nos el teu curriculm vitae amb una carta de motivació i ens posarem en contacte amb tu per a valorar la teva sol·licitud d’incorporació a l’equip.

Aportacions econòmiques: si estàs interessat/da a l’hora de col·laborar amb nosaltres realitzant una aportació econòmica per ajudar-nos a sostenir el projecte pots fer-ho de manera puntual, mensual o anual posant-te en contacte amb nosaltres i a través del següent número de compte:

Núm. Compte Sir[a] IBAN: ES43 0073 0100 5805 0519 6344 (Banc: Open Bank)